Inmiddels bestaat er een ruim assortiment aan folies dat toepasbaar is op ruiten van kantoor- en bedrijfspanden. Zo is er inbraakvertragende folie, inkijk- en warmtewerende folie, UV-werende folie en privacyfolie.

Zonwerende folie kan als warmte- en inkijkwering en als privacyfolie toegepast worden op ruiten van auto’s en bedrijfswagens. Wanneer een beplakte ruit breekt zal het glas aan de folie blijven kleven.

Zonwerende folie in uw auto of bedrijfswagen….

Voordelen: - uw kostbare spullen liggen niet meer in het zicht. - privacy, het zicht van binnen naar buiten is perfect, terwijl het zicht van buiten naar binnen sterk wordt verminderd. - de zonnestralen worden dusdanig geweerd dat het aangenaam warm wordt in de auto en de airco niet meer zo hoog hoeft te staan. - (bedrijfs)auto’s krijgen een uitstraling die bij de bestuurder of het bedrijf past. Wilt u weten welke tint bij uw auto en wensen past? Bel of mail ons gerust voor een uitgebreid advies!

Moonraker

Speciaal voor diegene die wat anders wil dan een ‘gewone’ folie op zijn auto. Deze folie verloopt van chrome naar een kleur en is in verschillende tinten verkrijgbaar! Voor ieder wat wils en altijd een mooi resultaat! Om een beter idee te krijgen van hoe de folie er op auto’s uitziet kunt u kijken naar de foto’s op onze site. Of kom eens bij ons langs!