Op uw auto, pand of reclamebord?

Wij verzorgen beletteringen voor binnen- en buitengebruik. Of het nu folie moet zijn voor tijdelijke belettering of belettering van een hoogwaardige kwaliteit voor langdurig buitengebruik, voor ons is niets te gek!

Belettering is een voordelige manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Het wordt dag na dag bekeken door honderden mensen en de kosten zijn eenmalig.

Kiest u voor full colour? Geen probleem!! Ook deze soort belettering kan door ons worden verzorgd.

Autobelettering

De perfecte manier om reclame te maken voor uw bedrijf!

Of het nu gaat om een kleine belettering of het volledig inpakken van uw auto of bedrijfswagen met een ander kleurtje…
Eye-Catcher Reclame B.V. draait er haar hand niet voor om!

Uw auto wordt een Eye Catcher op de snelweg en bij uw klanten. De kosten zijn eenmalig en u heeft er jarenlang profijt van.
Overigens behoort ook een tijdelijke folie op uw auto tot onze mogelijkheden!

Bedrijfsbelettering

Uw pand is uw visitekaartje: u ontvangt er klanten en er lopen dagelijks grote hoeveelheden mensen voorbij.

Uw bedrijfspand moet er uit springen op een gedistingeerde of juist gedurfde manier. (Potentiële) klanten moeten uw bedrijfsnaam onthouden of verleidt worden om uw pand eens binnen te wandelen.

Eye-Catcher Reclame B.V. kan d.m.v. uw huidige logo of met een geheel nieuw ontwerp de attentiewaarde verhogen. Er zijn diverse manieren om dat te doen. Informeer naar de mogelijkheden en bekijk onze voorbeelden.

Borden

 Een reclamebord vóór, in of op uw pand? Of misschien een tijdelijk reclamebord van uw bedrijf?

Reclameborden kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt. Denkt u naast reclameborden voor uw eigen pand ook aan voetbalvelden en sporthallen of aan beurzen en andere tijdelijke activiteiten.

Deze borden kunnen door ons zowel verlicht als onverlicht worden gemaakt.

Reclameborden kunnen worden voorzien van zelfklevende folie of fullcolour prints. Helemaal zoals u het wenst. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.